DJ NICQ

Antwerpen,1981
Nick Leysen werd geboren te Antwerpen stad in 1981 en heeft de liefde voor muziek met de lepel mee gekregen. Als zoon van populaire caféhouder in Borgerhout leerde hij al snel dat muziek mensen samenbracht. Zijn ouders hadden het welgekende cafe “Den Buffalo“ in Borgerhout waar menige mensen het beste van hun dansbenen gegeven hebben.
Leerperiode als tiener
Als jonge tiener is die liefde voor muziek alleen maar groter geworden. Het startte met draaien met vinylplaten van het café en al snel leerde hij verschillende stijlen draaien die hij had leren kennen in discotheek Dixies waar hij o.a. ook als afruimer werkte en waar DJ F.R.A.N.K. elke week bijna letterlijk de pannen van het dak speelde.
Daarna had hij de smaak pas echt goed te pakken en is hij als dj in sneltempo omhoog geklommen. Met de artiestennaam DJ NicQ bouwde hij verder aan de weg. In 2011 won hij het DJ contest van Temptation Carwash en kreeg hij de kans om in enkele discotheken op lloret Del Mar in Spanje te draaien.
Evolutie in techniek
De tijd staat niet stil en technologie ook niet. Naarmate de jaren vorderden moest de vinyl plaatsmaken voor de cd. Die werd nog later op zijn beurt vervangen door digitale programma’s zoals Serato en DJ Nicq evolueerde mee.
Daarom kan tot op de dag van vandaag iedereen rekenen op een fantastische dansavond met DJ Nicq.

Totaalprojecten verzorgen
Intussen verzorgt DJ NicQ volledige totaalprojecten. U heeft een idee voor een schitterend feest of dansavond, maar weet niet goed hoe aan beginnen? Doe dan beroep op de expertise en jarenlange ervaring van Nick Leysen. Nick zal u adviseren omtrent belichting en geluid en zal tevens praktisch advies geven om uw feest soepel te laten verlopen.
Muziekstijl vastleggen
De muziekstijl voor uw feest of evenement zullen we samen bepalen, zodat uw feest zo goed mogelijk is afgestemd op uw doelgroep. Enkele weken voor het evenement zullen we samen bespreken welke muziekstijlen wenselijk zijn. Een foute muziekkeuze kan immers verstrekkende gevolgen hebben en ervoor zorgen dat het feest voortijdig wordt beëindigd. Stel gerust vooraf een lijstje op met uw favoriete nummers. Dit gebruiken we als basis om op verder te bouwen. Kiest u voor stevige dancemuziek, rock, retro, disco of eerder vlaamse schlagers? Dj NicQ staat u graag bij met raad en daad.
Allround DJ
Danscafeés, TD’s, fuiven, kinderfeesten, tienerfeesten, trouwfeesten, … U kan DJ NicQ boeken voor al deze evenementen. Een allround DJ is een zeer gegeerd iemand. Daarom vragen we u om tijdig uw evenement door te briefen aan DJ NicQ.