DJ EAR C – ANDY

Op 18 jarige leeftijd kreeg ik de dj micro te pakken door een vriend te zien draaien in mijn stamcafé, het greep mij meteen dat ik het ook eens wilde proberen, na enkele plaatjes aan elkaar te mixen ben ik de dag erna naar winkel geweest en heb ik mij een dj setup aangekocht, het begon eerst met wat draaien met cd’s maar al snel kwam de micro van digitaal te gaan draaien eraan, na een dj controller en een laptop aan te schaffen en mijn cd’s te digitaliseren begon mijn dj carrière op een verjaardagsfeest van een vriendin, daarna mocht ik bij een plaatselijke danszaak gaan draaien in het roeselaarse en zo doende te oefenen begon ik het dj’s onder de knie te krijgen, ondertussen al 10 jaar bezig als dj en we denken nog lang niet aan stoppen.

Ik draai volledig allround dus 70″ 80″ 90″ hedendaagse/commercieel, rock, fout, vlaamse slagers, retro, deephouse, alles wat je maar weet dat een all-round dj moet hebben.

Referentie’s: cafe de kuppe brugge, cafe de barometer eernegem,

Bedrijfsfeest: gedimat-tanghe Ichtegem, brico plan-iT kortrijk,

Diverse trouwfeesten, b-day party’s and many more.

Ik draai zowel in cafe’s, clubs, bedrijfs evenementen, fuiven, zomerbars, modeshow, prive events bv: trouws, b-days, eigenlijk alles.